Clădirea nu are autorizaţie de incendiu.

Pentru că legislaţia îi obligă doar pe cei care administrează blocuri de la patru etaje în sus să obţină aşa ceva. Oricum, în acte, este şantier în lucru. Cauza probabilă este de natură electrică, spun autorităţile. Dar cercetările sunt la început.

Imaginile filmate într-un apartament distrus de incendiu sunt de neînchipuit.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Nouă avertizare de ploi torențiale în județe deja devastate de inundații. Zonele vizate de vreme severă. HARTĂ- wowbiz.ro

Pompierii spun că doar norocul a făcut ca flăcările să izbucnească pe timp de zi, când cei mai mulţi locuitori erau la serviciu.

Nu doar mansarda a fost afectată. Ci şi etajele inferioare. Au fost inundate în timpul intervenţiei pompierilor. Mulţi dintre oamenii care au plătit până la 40.000 de euro pentru cumpărarea unei case noi au rămas doar cu hainele de pe ei.

De când au primit primul apel la 112, pompierii, care ştiau că în zonă nu au surse de apă, au trimis opt autospeciale. Pe parcurs numărul lor a ajuns la 25.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si