Close sidebar
Close sidebar

Imagini greu de privit filmate într-un apartament cuprins de incendiul din Chiajna. Nu a mai rămas nimic

Treizeci de familii au rămas pe drumuri, în prag de sărbători, după un incendiu puternic ce a cuprins un bloc cu trei scări din Chiajna. Mansarda şi ultimul etaj au fost distruse complet.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Clădirea nu are autorizaţie de incendiu.

Pentru că legislaţia îi obligă doar pe cei care administrează blocuri de la patru etaje în sus să obţină aşa ceva. Oricum, în acte, este şantier în lucru. Cauza probabilă este de natură electrică, spun autorităţile. Dar cercetările sunt la început.

Citeste si: Pensionarii pot primi adeverințele de venit gratuit pentru recalculare! Iată care este condiția pe care trebuie să o îndeplinească- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: În Iași, o femeie a sunat la 112 și a spus: „Mă omoară”. Când au ajuns la fața locului, polițiștii au descoperit altă poveste- antena3.ro

Imaginile filmate într-un apartament distrus de incendiu sunt de neînchipuit.

Pompierii spun că doar norocul a făcut ca flăcările să izbucnească pe timp de zi, când cei mai mulţi locuitori erau la serviciu.

Nu doar mansarda a fost afectată. Ci şi etajele inferioare. Au fost inundate în timpul intervenţiei pompierilor. Mulţi dintre oamenii care au plătit până la 40.000 de euro pentru cumpărarea unei case noi au rămas doar cu hainele de pe ei.

De când au primit primul apel la 112, pompierii, care ştiau că în zonă nu au surse de apă, au trimis opt autospeciale. Pe parcurs numărul lor a ajuns la 25.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI