Scene revoltatoare au fost surprinse in campusul studentesc din Timisoara. Bucati de carne au fost fotografiate pe asfalt, in timp ce bucatarul si distribuitorul incearca sa le adune de pe jos. Inspectorii de la Directia Sanitar Veterinara si Siguranta Alimentelor au inchis restaurantul pentru nereguli in domeniul igienei.

33 de kilograme de carne au fost fotografiate pe asfalt, chiar langa restaurantul in care urma sa fie gatite.

In poze se vede cum bucatarul si distribuitorul marfii aduna bucatile de pui de pe jos si incearca sa le puna direct cu mana intr-o lada si doua galeti.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Studentii sunt ingroziti la gandul ca restaurantele unde manca la preturi reduse ar putea sa le puna sanatate in pericol.

Patronul da asigurari ca marfa nu a ajuns in restaurant. Omul spune ca au  fost returnate distribuitorului cele 33 de kilograme de carne. Chiar si asa, inspectorii sanitar-veterinari au stabilit ca se impun conditii generale de igiena. Au decis ca unitatea sa fie inchisa temporar si l-au amendat pe proprietar cu 2000 de lei.

In interiorul restaurantului, inspectorii DSV au gasit nereguli grave. De la podele sparte, spatii si vesela necuratate cum trebuie si pana la depozitarea necorespunzatoare a alimentelor. Restaurantul va putea fi redeschis abia dupa remedierea tuturor problemelor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si