A fost scanteia care a aprins rasmerita. Barbatii au fugit pe camp, iar femeile si copiii au inceput razboiul.

Acesta este locul  unde s-a intamplat incidentul.  Inca se vad urmele atacului. Acesti au aruncat din caruta cu lemne si pietre iar politistii totusi au reusit sa ii imobilizeze chiar aici, in dreptul gardului. Acestia incercan sa intre in oras pe drumurile publice, iar politistii au folost gazele lacrimogene.

ION FRONOIU, PURTATORUL DE CUVANT AL POLITIEI LOCALE SECTOR 5: A fost necesara aceast masura, pentru ca atunci cand au inceput sa arunce cu diverse obiecte colegii mei au fost raniti la membrele inferioare. Ne-au atacat cu obiecte contondente, pietre, bucati de fier.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Martorii spun ca au auzit urlete ingrozitoare si au iesit speriati sa vada ce se intampla.

Oamenii legii sustin ca acest comert din caruta a devenit un fenomen in ultimii ani. Vand absolut orice din atelaje- de la pepeni pana la haine, ba chiar si piese auto.

-Aceste vehicule sunt folosite pentru activitati ilicite. Comert stradal neautorizat, sau ambulant. Se deplaseaza in sector.

Ba, mai mult, pentru ca in sectorul 5 locuitorii nu au contracte cu firme de salubrizare, carutasii au dezvoltat o adevarata afacere. Aduna contra-cost resturile menajere si deseurile si le arunca pe campurile din apropiere.

10 carute au confiscate de la inceputul anului, pana in prezent, si s-au aplicat peste 140 de sanctiuni, dat fiind ca circulatia cu astfel de atelaje este interzisa in orase.

Carutele pot fi recuperate dupa ce proprietarii platesc o amenda intre 200 si 1000 de lei dar si o taxa de depozitare, in valoare de  1130 de lei.  Pana acum, niciunul dintre cei amendati nu si-a revendicat insa atelajul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si