In filmuletul care dureaza 5 minute si jumatate, soferul, devenit victima, incearca sa explice metru cu metru ce s-a intamplat.
Omul sustine ca totul porneste de la aceasta manevra a celui din fata sa. Barbatul s-ar fi incadrat prea tarziu pentru a vira dreapta, motiv pentru care il claxoneaza in clipa in care il depaseste.
Fara sa banuiasca nimic din ce avea sa urmeze, omul isi continua drumul linistit, pana cand se trezeste cu masina de mai devreme in dreptul sau.

Din acest moment incepe o adevarata urmarire pe strazile Clujului. Plin de nervi, soferul claxonat pare sa incerce in permanenta sa ii taie calea "adversarului". Pare sa simuleze ca ar intra in el, tragand periculos de volan spre dreapta.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Victima accelereaza si se apropie de masina din fata ca sa nu-i lase destul spatiu. Sicanarea continua, iar agresorul incearca alta varianta: depaseste prin dreapta si, la un sens giratoriu, profita de faptul ca masinile opresc.
 
Extrem de nervos, individul coboara si incepe sa traga de portiera. Cand vede ca aceasta este incuiata, loveste de doua ori cu pumnul in caroserie.

Speriat, soferul agresat ii ocoleste portiera deschisa si incearca sa scape.

Cu pulsul dus la extrem, dupa cum singur mentioneaza, omul face la un moment dat la dreapta, sperand sa isi surprinda urmaritorul. Greseste vitezele, insa, iar motorul se opreste. Suficient timp pentru ca agresorul sa il ajunga din urma si sa il blocheze.

Si de aceasta data, barbatul da sa coboare din masina, dar nu apuca. Victima accelereaza pentru a depasi si se propteste in portiera deschisa.

Fara sa vrea, sustine barbatul, care apoi trage pe dreapta, suna la 112 si asteapta sosirea unui echipaj de politie.
Imaginile au fost filmate in luna iunie, dar nu au fost publicate pana acum pentru ca, spune victima, a vrut sa vada cum se va incheia tot taraboiul.

Concluzia este ca politistii i-au suspendat permisul timp de 30 de zile soferului nervos si l-au amendat. Dar tot cu o sanctiune s-a ales si cel sicanat, in valoare de 290 de lei, pentru ca, in opinia agentului, ar fi oprit intentionat dupa virajul la dreapta, pe pod.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si