Pasim pentru inceput in hala de peste din Piata Obor, unde un miros urat si o mizerie jalnica te izbesc dintr-o data.
De parca nu ar fi destul, negustorul incalca orice norma de igiena si astfel pune in pericol cu bunastiinta sanatatea consumatorilor.
Fumeaza deasupra pestilor expusi la taraba, apoi serveste clientii cu mainile murdare si cu tigara in gura!

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Un băiat de 18 ani riscă 20 de ani de închisoare după o vacanță cu familia în Dubai. De ce este acuzat- antena3.ro

Citeste si: Un bărbat din Ploiești a sunat la 112 pentru că doi vecini nu răspundeau la ușă. Polițiștii au făcut o descoperire năucitoare- wowbiz.ro

In alt loc, carnea si produsele din carne stau intr-o lada frigorifica ce nu e bagata in priza.
In hala e destul de cald, asa ca n-ar fi de mirare ca unele sa fie stricate.

Situatia e la fel de alarmanta si in Piata Matache.
Peste tot, soricii, carnatii, salamul sau toba atarna deasupra lazilor frigorifice, in caldura si fara sa fie acoperite.
Practic, toata lumea poate sa puna mana pe ele si sa imprastie tot felul de microbi.

Culmea e ca, zilnic, inspectorii DSV dau zeci de amenzi pentru felul in care sunt depozitate produsele din carne.
Si totusi parca nimic nu ii sperie pe comercianti.


De aceea, specialistii ne sfatuiesc sa deschidem bine ochii atunci cand cumparam. Altfel, ne putem trezi cu grave probleme de sanatate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si