Un alt sofer a filmat cu camera de bord momentul in care BMW-ul ruleaza pe spatiul verde si a postat imaginile pe internet. Revoltat, edilul sectorului 3, Robert Negoita, a scris un mesaj pe pagina sa de Facebook. El i-a incurajat pe bucurestenii care surprind astfel de momente in trafic sa sesizeze imediat Politia.

"Tocmai cand discutam de ridicarea masinilor care sunt parcate pe spatiul verde si distrug....

Nici nu stiu ce am putea sa comentam la acest clip... doar ca este foarte trist ca se intampla asa ceva. Daca intalniti astfel de situatii in Sectorul 3, sesizati de indata Politia Locala Sector 3, la numarul de telefon 021/9543 sau la 112”, a scris pe Facebook Liviu Negoita.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Reabilitarea liniei de tramvai de pe bulevardului Liviu Rebreanu, in valoare totala de 76 milioane lei, nu a fost finalizata nici pana in prezent. Proiectul este de tip ”green track”, spatiul dintre sine fiind acoperit cu gazon.

Lucrarile pentru reabilitarea celor 2,78 de kilometri ai strazii au fost planificate si anuntate inca din 2007, dar au inceput abia in 2010. De abia in 2014, a fost finalizat un prim tronson, de 1,7 kilometri, situat intre arterele Camil Ressu si Nicolae Grigorescu.

Vezi video AICI.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si