Actorul legendar de la Hollywood, Gene Hackman, dovedește că este încă într-o formă fizică bună, scrie NY Post.

Citește și: Angela avea doar 3 ani când a fost răpită, cu 27 de ani în urmă. Un preot aflat pe moarte dezvăluie unde se află. Operațiune-mamut a poliției  

Actorul a fost surprins de jurnaliști, duminică, în timp ce lucra în curte la ferma sa din Santa Fe, New Mexico, dar și pe drumul spre fermă, când alimentează mașina sau își cumpără ceva de mâncare de pe drum.

Gene Hackman, la 93 de ani 

[Sursa foto: NY Post]

Actorul, recunoscut pentru rolurile interpretate magistral din filme ca Superman, Necruțătorul sau Mai iute ca moartea, și-a sărbătorit 93 de ani de naștere în ianuarie.

Potrivit sursei citate, el arată în continuare în formă pentru vârsta sa, fiind filmat în timp ce ținea o lopată pe proprietatea sa privată.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Gene Hackman, la 93 de ani 

Mai devreme în cursul zilei, Gene Hakkman, de două ori câștigător al premiului Oscar, a fost fotografiat servind o mâncare frugală într-un restaurant Wendy's, unde a comandat o masă la drive-thru.

Hackman și-a mâncat sandvișul cu pui în parcarea francizei de fast-food înainte de a pune combustibil la o benzinărie din apropiere.

Potrivit jurnaliștilor americani, actorul trăiește o viață retrasă și izolată, ultima dată când a fost văzut pe marele ecran fiind în comedia din 2004 „Welcome to Mooseport”.

Gene Hackman, la 93 de ani 

[Sursa foto: NY Post]

Imaginile video cu marele actor pot fi văzute aici.

Gene Hackman (n. 30 ianuarie 1930) a obținut Premiul Oscar pentru cel mai bun actor în anul 1972 pentru rolul principal din Filiera Franceză.

Alte roluri și filme memorabile ale lui Gene Hakman de-a lungul unei cariere de peste cinci decenii: "Bonnie și Clyde", "Necruțătorul", "Mississippi în flăcări", Conversația, Juriul, Valul ucigaș, Firma, Sperietoarea și Superman.

Hackman a câștigat premiul Oscar și pentru cel mai bun actor în rol secundar- în filmul  I Never Sang for My Father din 1970 și Necruțătorul- în 1992.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si