Close sidebar
Close sidebar

Imagini incredibile cu Gene Hackman la 93 de ani. Marele actor, de nerecunoscut

Marele actor american Gene Hackman a fost filmat și fotografiat în weekendul trecut, iar imaginile au făcut rapid înconjurul planetei. Ajuns la venerabila vârstă de 93 de ani, Hackman este de nerecunoscut, dar se menține într-o formă bună.

Sorin Negru,

Imagini incredibile cu Gene Hackman, la 93 de ani 

[Sursa foto: NY Post]

DISTRIBUIE
acest articol

Actorul legendar de la Hollywood, Gene Hackman, dovedește că este încă într-o formă fizică bună, scrie NY Post.

Citește și: Angela avea doar 3 ani când a fost răpită, cu 27 de ani în urmă. Un preot aflat pe moarte dezvăluie unde se află. Operațiune-mamut a poliției  

Actorul a fost surprins de jurnaliști, duminică, în timp ce lucra în curte la ferma sa din Santa Fe, New Mexico, dar și pe drumul spre fermă, când alimentează mașina sau își cumpără ceva de mâncare de pe drum.

Gene Hackman, la 93 de ani 

[Sursa foto: NY Post]

Actorul, recunoscut pentru rolurile interpretate magistral din filme ca Superman, Necruțătorul sau Mai iute ca moartea, și-a sărbătorit 93 de ani de naștere în ianuarie.

Potrivit sursei citate, el arată în continuare în formă pentru vârsta sa, fiind filmat în timp ce ținea o lopată pe proprietatea sa privată.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Gene Hackman, la 93 de ani 

Mai devreme în cursul zilei, Gene Hakkman, de două ori câștigător al premiului Oscar, a fost fotografiat servind o mâncare frugală într-un restaurant Wendy's, unde a comandat o masă la drive-thru.

Hackman și-a mâncat sandvișul cu pui în parcarea francizei de fast-food înainte de a pune combustibil la o benzinărie din apropiere.

Potrivit jurnaliștilor americani, actorul trăiește o viață retrasă și izolată, ultima dată când a fost văzut pe marele ecran fiind în comedia din 2004 „Welcome to Mooseport”.

Gene Hackman, la 93 de ani 

[Sursa foto: NY Post]

Imaginile video cu marele actor pot fi văzute aici.

Gene Hackman (n. 30 ianuarie 1930) a obținut Premiul Oscar pentru cel mai bun actor în anul 1972 pentru rolul principal din Filiera Franceză.

Alte roluri și filme memorabile ale lui Gene Hakman de-a lungul unei cariere de peste cinci decenii: "Bonnie și Clyde", "Necruțătorul", "Mississippi în flăcări", Conversația, Juriul, Valul ucigaș, Firma, Sperietoarea și Superman.

Hackman a câștigat premiul Oscar și pentru cel mai bun actor în rol secundar- în filmul  I Never Sang for My Father din 1970 și Necruțătorul- în 1992.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI