Close sidebar
Close sidebar

Imagini incredibile cu Liviu Dragnea! Adevaratul motiv pentru care fiul lui Liviu Vasilica a cantat la nunta mostenitorului actualului lider PSD!

La nunta fiului lui Liviu Dragnea a cantat si baiatul lui Liviu Vasilica, celebrul rapsod decedat in 2004, care era foarte bun prieten cu actualul lider PSD.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Marele interpret de muzica populara Liviu Vasilica a murit pe 19 octombrie 2004, la doar 54 de ani, rapus de o boala nemiloasa. Mandria Teleormanului, pe care l-a tot cantat in muzica sa, Liviu Vasilica a lasat in urma o sotie si patru copii, dar si foarte multe regrete.

 

Unul din prietenii apropiati ai regretatului rapsod a fost chiar Liviu Dragnea, actualul lider PSD, care a colaborat cu Vasilica pe vremea in care conducea cunoscutul ansamblu folcloric Teleormanul, infiintat in 1987 de artist. De altfel, Florin Vasilica, mostenitorul lui Liviu Vasilica, a fost invitat sa cante la recenta nunta a baiatului lui Liviu Dragnea, prilej cu care a vorbit si de relatia tatalui sau cu politicianul.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

"Am mers cu mare drag acolo, chiar a fost surprinzătoare chemarea mea. M-a surprins că m-a chemat, pentru că eu am demisionat din ansamblul local, acolo unde domnul Dragnea a fost şef. L-am văzut foarte fericit pe Liviu Dragnea, a jucat pe timpul recitalului meu. Eu n-am legătură cu politica, pe mine nu mă interesează asta. Aşa cum m-au chemat dumnealor, mă poate chema oricine.

Tata a fost prieten cu domnul Dragnea pentru că au colaborat pe vremea aceea", a povestit fiul lui Liviu Vasilica.

Ca dovada a legaturii dintre cei doi, pe 23 octombrie 2004, la inmormantarea solistului, care a avut loc la cimitirul din Alexandria, Liviu Dragnea i-a adus amicului sau trecut in nefiinta un buchet de flori, l-a sarutat pe frunte si s-a recules cateva momente la sicriul acestuia. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI