La ochi, daca se poate si fara analize si cat mai repede arvuniti! Aceasta este strategia vanzatorilor de porci in unele comune de langa Bucuresti.

Nu mai iau in calcul ranile de pe corpul animalelor care pot fi sursa sigura de infectie si conditiile mizere. Porcii sunt crescuti in propriile dejectii si cate 3 sau 4 intr-un cotet.

Citeste si: Cat va costa" carnea de porc pentru Craciunul de anul acesta. Cat difera pretul intre supermarketuri si cat trebuie sa scoateti din buzunare pentru un porc viu

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Un băiat de 18 ani riscă 20 de ani de închisoare după o vacanță cu familia în Dubai. De ce este acuzat- antena3.ro

Citeste si: Un bărbat din Ploiești a sunat la 112 pentru că doi vecini nu răspundeau la ușă. Polițiștii au făcut o descoperire năucitoare- wowbiz.ro

Ca sa aiba credibilitate si in ce priveste hrana animalelor, vanzatorul tine in mana un stiulete de porumb ca poate fi mai eco de atat? La atatea garantii pe care le ofera vanzatorii, si kilogramele sunt date ca sigure.

Ca sa nu piarda clientii, unii vanzatori de porci isi dau in vileag concurenta... in incercarea, fireasca, de a castiga ei credibilitatea clientilor:  „Nu ma intereseaza de unde luati, dar sunt multi din acestia unguresti. Pana nu se ard… Nu ii mai invata! Lasa-i sa se arda! Cine are peste 7, 10, 15, 20 (n.r. de porci) acolo nu este lucru curat!

Autoritatile trag un semnal de alarma! Aveti mare grija ce puteni pe masa de Craciun! In joc nu este doar sanatatea dumneavoastra, dar si cea a apropiatilor! Nu cumparati sub nicio forma carne fara buletin de analize!

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si