La ochi, daca se poate si fara analize si cat mai repede arvuniti! Aceasta este strategia vanzatorilor de porci in unele comune de langa Bucuresti.
Nu mai iau in calcul ranile de pe corpul animalelor care pot fi sursa sigura de infectie si conditiile mizere. Porcii sunt crescuti in propriile dejectii si cate 3 sau 4 intr-un cotet.
Ca sa aiba credibilitate si in ce priveste hrana animalelor, vanzatorul tine in mana un stiulete de porumb ca poate fi mai eco de atat? La atatea garantii pe care le ofera vanzatorii, si kilogramele sunt date ca sigure.
Ca sa nu piarda clientii, unii vanzatori de porci isi dau in vileag concurenta... in incercarea, fireasca, de a castiga ei credibilitatea clientilor: „Nu ma intereseaza de unde luati, dar sunt multi din acestia unguresti.
Autoritatile trag un semnal de alarma! Aveti mare grija ce puteni pe masa de Craciun! In joc nu este doar sanatatea dumneavoastra, dar si cea a apropiatilor! Nu cumparati sub nicio forma carne fara buletin de analize!