Close sidebar
Close sidebar

Imagini incredibile surprinse in parcarea unui mall din Ploiesti! Doi soferi se bat ca filme, in plina strada.

Se pare ca totul ar fi pornit de la o sicanare in trafic. Va avertizam ca urmeaza imagini cu un puternic impact emotional.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Ori aglomeratia le intinde nervii la maximum...ori soferii romani s-au uitat la multe filme cu Jean claude van damme. Un cuvant spus la nervi a fost de ajuns pentru ca acesti doi barbati sa se incaiere.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Totul s-a intamplat in miezul zilei, in parcarea unui mall din Ploiesti. De la o simpla sicanare in trafic s-a ajuns la un scandal in plina strada. Un al treilea barbat intervine si inceacra sa calmeze spiritele.

Incredibil este ca paza centrului comercial nu a intervenit sa aplaneze conflictul.

Nu stim cine a incalcat regulile de circulatie, insa cu siguranta astfel de comportamente nu au ce cauta intr-o lume civilizata.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI