Injurii in lant, amenintari si lovituri chiar in fata copiilor! Intreaga altercatie dintre parinti are loc intr-un cartier rezidential din sectorul 6 al capitalei.Scena revoltatoare debuteaza cu o cearta intre mame, la locul de joaca.
Iar de la zarva pana la bataie mai este o singura....palma.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Nici sotii lor si nici minorii care asista la intreg circul nu reusesc sa le tempereze  pe aceste mame furioase. In scurt timp parculet de copii se transforma intr-un ring de box. Iar in loc sa calmeze spiritele, alte femei se strang si ele  la scandal.

Desi alaturi de ele sunt 4 barbati vanjosi niciul nu reuseste sa stinga conflictul. Ba mai mult, in plina ploaie de palme si imbranceli, unul dintre tati ajunge si el sa fie lovit.
Scandalul de la locul de joaca nu ar fi singurul incident care ii revolta pe ceilalti parinti care obisnuiesc sa-si aduca micutii in parc.

Intreaga scena, filmata de la balcon de catre un alt vecin, a luat sfarsit abia cand mamele batause si-au consumat energia.Nu inainte de a-si face promisiunea ca lucrurilor nu se vor incheia asa. Ulterior au fost depuse si plangeri la politie si urmeaza sa se stabileasca cine a provocat intregul scandal.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si