Close sidebar
Close sidebar

Imagini incredibile surprinse la finalul luptei de la Groznii, pierdute de Morosanu in fata lui Samedov! Presedintele Ceceniei, razboinicul Kadirov, intra in ring in trening si-l imbratiseaza pe azer!

Pe 23 august, Catalin Morosanu a participat la o gala desfasurata la Groznii, in capitala Ceceniei, acolo unde a pierdut lupta in fata azerului Samedov.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Citeste si: Helmut Duckadam, operat pe cord deschis la București! Care este starea lui de sănătate acum?- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii au găsit cocaină în creiere mumificate ale unor italieni: Drogul a ajuns în Europa cu 200 de ani mai devreme decât se credea- antena3.ro

Luptatorul Catalin Morosanu a pierdut prin KO, pentru prima data in ultimii 6 ani, disputa cu azerul Zabit Samedov, desfasurata pe 23 august, intr-o sala din Groznii, capitala Ceceniei. Neinvins de 12 meciuri, cu victorii la Badr Hari, Manhoef, Leko, Poturak sau Slowinski, Samedov n-a avut probleme in fata romanului, pe care l-a doborat dupa doar 72 de secunde!

La finalul luptei, insa, pe ringul din Groznii a intrat rapid, echipat intr-un trening obisnuit, Ramzan Kadirov (39 de ani), nimeni altul decat presedintele Republicii Cecenia.
Foarte bun prieten cu Samedov, cu care se si antreneaza cateodata, Kadirov s-a imbratisat indelung cu amicul sau, apoi l-a salutat respectuos si pe Morosanu, dupa care a continuat sarbatorirea victoriei!
Mare pasionat de asemenea lupte, pe care le organizeaza personal, Kadirov este unul dintre cei mai vanati oameni din lume. Tatal sau, Ahmad, a fost asasinat pe stadion, in 2004, fiul Ramzan, favorit al lui Vladimir Putin, fiind instalat in functia suprema in 2007, prilej cu care presa independenta a scris despre averea fabuloasa a familiei.
Sef al brigazilor speciale care militau in timpul razboiului cecen impotriva separatistilor, Kadirov a fost tinta multor atentate, dar a scapat cu bine.
Pe 12 mai 2000, in apropierea automobilului în care se afla Ramzan Kadirov se produce o explozie, acesta alegandu-se cu rani usoare. Apoi, pe 16 ianuarie 2001, teroristii pun o bomba in reteaua de canalizare de sub autostrada pe unde urma sa treaca Ramzan Kadirov, dar acesta se alege din nou cu rani usoare.
Pe 30 septembrie 2002, separatistii deschid focul asupra masinii in care se afla Kadirov, un subaltern fiind ranit.
In fine, pe 27 iulie 2003, Kadirov scapa din nou dupa ce atentatorul sinucigas si o localnica isi pierd viata in urma detonarii unei bombe. In aceste conditii, cu presedintele razboinic in sala si foarte bun prieten cu azerul Samedov, sansele ca Morosanu sa invinga in gala de la Groznii, pe pamant cecen, erau extrem de reduse.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI