Close sidebar
Close sidebar

Imagini incredibile! Uite cum arată sora mai mică a lui Adrian de la Puterea dragostei! Rămai mască

Adrian, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți de la Puterea dragostei, are o soră mai mică de care este tare mândru. Concurentul îi duce dorul, mai ales că se află departe de casă de mai bine de două luni.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Adrian a publicat pe contul personal de socializare o poză în care apare alături de sora lui și alături de imaginea superbă a publicat și un mesaj emoționant.

"Sora mea cea mica Prima mea fana! Mi-a fost atât de dor de ea! Deşi se încheie anul 2018- cu emoţii, trăiri la cote maxime, am avut de învăţat foarte multe, dar am rămas şi cu dezamăgiri!

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tragică a contesei della Torre, ucisă în ziua în care își aniversa căsnicia. Vila unde a fost omorâtă e scoasă la vânzare- antena3.ro

Îmi doresc enorm pe viitor o familie frumoasă, modestă şi să am copiii în preajma mea! Vreau sa fiu un tată model, un tată de caterincă şi să simtă copiii mei că suntem cei mai buni prieteni! Să nu simtă diferenta că eu sunt părintele lor!

Mă bucur că am avut ocazia sa cunosc marea dragoste la emisiunea- Puterea Dragostei! Trăiesc cele mai frumoase momente din viaţa mea! Iar voi dragii mei susţinători, am încredere că mă votaţi zi de zi pe site!

Vreau sa facem Istorie! Vreau sa cred că am cea mai tare echipa de susţinători! Iar- spre- final, vă doresc un an nou magic şi plin de noroc! Vă mulţumesc din inimă pentru tot!", a scris Adrian.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI