Desi se stie ca celebrul avocat este si teolog, putini stiu amanunte despre studiile sale in acest domeniu. Ei bine, Daniel Ionascu a sustinut, in urma cu cativa ani, un doctorat in teologie chiar cu IPS Laurentiu, la Facultatea de Teologie Ortodoxa “Sfantul Andrei Saguna”, cu tema “Devenirea verbului intru Logos la Sfintii Parinti. Prototip al continuei deveniri”.

Daniel Ionascu si-a sustinut teza de doctorat la Facultatea de Teologie din Sibiu (foto: Lumina)

Evenimentul a avut loc in Aula “Mitropolit Ioan Metianu”, in prezenta mai multor persoane importante, printre acestea fiind avocata Paula Iacob si maestrul Gheorghe Zamfir, conform ziarului Lumina al Patriarhiei.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro


Dupa evaluarea lucrarii, a urmat ceremonia depunerii juramantului de credinta si fidelitate fata de Biserica strabuna, in capela facultatii sibiene. La final, IPS Mitropolit Laurentiu l-a felicitat pe noul doctor in Teologie, care a primit calificativul maxim.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si