Philip Albu face senzație cu ultima poză atașată pe contul lui oficial de socializare. Tânărul s-a pozat în dormitor alături de două domnișoare dezbrăcate. „Puterea Dragostei...voi ce alegeți ciocolată sau vanilie?” a zis Philip Albu.

Philip de la „Puterea Dragostei” și-a petrecut noaptea alături de două tinere sexy. Bărbatul a atașat o poză din pat, în timp ce are alături de el două tinere sexy.

Nu mai există nici urmă de împăcare între el și Berna de la „ Puterea Dragstei ”.

imagini interzise cu philip de la puterea dragostei
Philip Albu alături de două domnișoare.[Sursa foto: Instagram]

Philip și Berna de la „Puterea Dragostei”- la un pas de a face nunta

Philip și Berna de la „ Puterea Dragostei ” s-au despărțit în urmă cu doar câteva săptămâni. Dacă în trecut cei doi au transmis că au rămas prieteni și că speră la o împăcare, acum tinerii nu-și mai vorbesc deloc. Bernadette Laszlo s-a mutat de la Philip, și-a pus silicoane și își petrece majoritatea timpului acasă la Târgu-Mureș, iar Philip locuiește în București și a scos prima sa piesă muzicală.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Livian, mesaj pentru Bianca Comănici? Iată ce a postat pe Instagram: "Am închis ochii de multe ori, chiar și atunci când..."

Citeste si: Cu ce se ocupa, de fapt, George de la „Puterea Dragostei” înainte de a participa la show-ul televizat de la Kanal D

Berna și Philip s-au cunoscut în cadrul emisiunii „Puterea Dragostei”.

Au venit în București, acasă la Philip, și și-au făcut planuri de viitor. Cei doi îndrăgostiți au format o relație de aproximativ un an de zile, își planificau nunta și chiar își doreau copii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si