Close sidebar
Close sidebar

Imagini ireale pe străzile din Brăila! Un copil de doi ani, desculț, a fost găsit rătăcind prin oraș

Un copil în vârstă de doi ani, desculţ şi îmbrăcat subţire, a fost găsit de trecători rătăcind pe străzile din Brăila. Mama micuțului se afla în tot acest timp în vizită la niște rude.

Alexandra Costea,

Imagini ireale pe străzile din Brăila! Un copil de doi ani, desculț, a fost găsit rătăcind prin oraș

[Sursa foto: debraila.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Totul a avut loc joi, 30 martie 2023, în jurul orei 11:15, atunci când un echipaj din cadrul Poliției Locale Brăila a observat copilul în vârstă de aproximativ doi ani plimbându-se neînsoțit pe străzi. Micuțul era desculț și îmbrăcat foarte subțire.

Oamenii legii brăileni au preluat băiețelul în vârstă de 2 anișori și, în scurt timp, i-au găsit familia, notează jurnaliștii de la  debraila.ro.

Citește și: Ionuț, fostul polițist care și-a terorizat luni întregi fosta iubită, a fost arestat. Incredibil unde se ascundea românul

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Conform primelor informații oferite de polițiști, mama copilului, o femeie din Republica Moldova, în vârstă de 20 de ani, se afla în tot acest timp în vizită la niște rude, şi a lăsat copilul în grija cumnatului său.

Cumnatul femeii, un cetățean din Republica Moldova în vârstă de 26 de ani, nu ar fi observat când băiețelul de doi ani, îmbrăcat neadecvat pentru condițiile meteo aflate în vigoare și desculț, a ieșit din curtea casei în care locuiește familia.

Oamenii legii au sesizat Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Brăila

Agenții de poliție locală i-au adus la cunoștință mamei obligațiile legale privind îngrijirea copilului ei, iar în cauză a fost sesizată și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, pentru luarea măsurilor potrivit competențelor acestei instituții.

Citește și: Sfârșit tragic pentru un român din Italia! Marian s-a stins din viață în urma unui accident cumplit, pe trecerea de pietoni

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI