Aurelian Preda a decedat pe 27 septembrie 2016, intr-o clinica din Viena, la doar 46 de ani, dupa o teribila lupta cu cancerul.

Cu doar 5 luni inainte sa moara, cantaretul de muzica populara a facut un credit ipotecar, imprumutandu-se cu aproximativ 60.000 de euro pentru a-si cumpara un apartament cu trei camere situat intr-un complex rezidential din nordul Bucurestiului, scrie WOWbiz.ro.

Aurelian Preda si fiica sa, Anamaria, s-au mutat in noua casa la jumatatea lunii iunie 2016, cu aproape trei luni inainte de decesul artistului popular. Fire credincioasa, Preda a tinut cu tot dinadinsul sa-si sfinteasca apartamentul, astfel ca a invitat doi preoti care sa tina slujba, unul dintre acestia fiind prietenul sau, parintele Efrem Bandarica, de la Manastirea Dervent.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Aurelian Preda si fiica sa, Anamaria, s-au mutat vara trecuta in casa noua

Cei doi preoti au citit dintr-o carte cu rugaciuni ai au miruit apoi usile, precum si peretii apartamentului, care erau plini cu icoane, cruci si cu tablouri ce infatisau diverse teme biblice, Aurelian Preda fiind un colectionar de obiecte religioase. Preda nu si-a negat credinta nici in cele mai cumplite momente. "Sunt pregatit sa mor, consider boala un  dar de la Dumnezeu", spunea cantaretul.

Dupa moartea acestuia, in apartament locuieste doar Anamaria Rosa, fiica sa.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si