Cristian Popescu Piedone are timp berechet pentru familie dupa ce a incheiat conturile cu Primaria sectorului 4. Zilele trecute, el a oferit familiei un sejur la mare.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Din brigada a lipsit Vlad, baiatul cel mare, care intre timp s-a casatorit si isi permite probabil sa plece in vacante doar alaturi de noua sotie. 

A fost prezenta in schimb mezina Ana Maria, care nu a venit singura ci insotita de un tanar care, dupa toate probabilitatile este iubitul ei. 

Cei patru au iesit la plaja, avand insa scopuri comune. Desi a slabit destul de mult, "Piedone" a preferat sa motaie imbracat pe sezlong, dandu-si probabil seama ca o aparitie la bustul gol nu este cea mai buna idee. In schimb consoarta, doamna Iulia parea decisa sa ia cu ea tot bronzul de la plaja, tolandindu-se in asa fel incat soarele s-o prinda si in unghiurile cele mai imposibile. 

Ana Maria parea destul de plictisita, chiar daca tinerelul care o insotea incerca sa se faca simpatic si amabil, zambind non-stop si fiind atent la orice miscare a iubitei. 

Cristian Tudor Popescu are timp berechet pentru familie dupa ce a incheiat conturile cu Primaria sectorului 4. Zilele trecute, cel poreclt "Piedone" pentru zarva pe care o facea in controlul pietelor din Capitala, le-a oferit sotiei si fiicei un sejur la mare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si