Dacă nu avea o armată de agenți Secret Service cu el, nici nu l-am fi observat, spun americanii care sâmbătă au stat la plajă lângă președintele lor.

Îmbrăcat cu un tricou polo alb, celebrul short de baie cu broaște țestoase imprimate și o șapcă, Joe Biden putea trece ușor neobservat. Prima doamnă a Statelor Unite, Jill Biden, a adoptat și ea o ținută lejeră pentru ziua petrecută la plajă în apropierea casei lor de vacanță din Delaware.

La început, președintele american s-a relaxat sub umbrelă, după care a renunțat la tricou și s-a întins pe un șezlong, la soare. Nu și-a dat, însă, jos pantofii sport, iar internauții n-au ratat ocazia de a face glume pe seama lui.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Cum și-au distrus singuri rușii super-arma secretă în Ucraina- antena3.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu casa bărbatului din Florida care și-a ancorat-o cu curele și cârlige înainte de uraganul Milton- wowbiz.ro

Din Delaware, președintele Biden a plecat direct la Londra, prima oprire din turneul european pe care îl efectuează acum, și care are în program și participarea la summitul NATO de la Villnius.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si