Mama a povestit ca micutul a facut temperatura si a mers de urgenta la spital, insa aici a trait momente sfasietoare. "Ora 23. Bebe M. are febra, asa ca alergam spre urgente. Ajungem aici, ne iau destul de repede fiind vorba de un copil atat de mic. Vrem sa intram, ni se spune ca are voie doar un apartinator, pentru ca e mic spatiul. Inghitim in sec, intru.

Nu e chiar atat de mic spatiul, dar trecem peste. Trei doamne ma intreaba toate aceleasi lucruri, le raspund printre plansetele copilului. Imi spun sa dezbrac copilul, imi tremura mainile asa ca aproape ma impinge spunandu-mi ca face ea. Mi se spune ca trebuie prelevat sange si e nevoie de branula. Eu trebuie sa completez un document, timp in care ei fac acest lucru. 30 de minute in care 3 adulti tin un copil nemiscat, copil de 3 saptamani langa care mama nu poate sta pentru ca il distrage. Cred ca nimeni nu merge cu drag la Urgente. Nici macar angajatii... si asta e trist, pentru ca e jobul lor", a scris mama micutului.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Si tatal baiatului a povestit cu duere ce a patit si a concluzionat ca si agricultorii se poarta mai frumos cu florile si plantele pe care le ingrijesc. "Initial vroiam sa va trimit sa operati la cartofi... dar credeti-ma dragi medici de la UPU Pedi... stiu florari care se poarta mai frumos cu florile lor, agricultori care respecta fiecare planta ce o au in grija si nu mai zic de medici veterinari care traiesc actul medical. Mie mi-ar fi rusine in locul vostru. si da, inteleg ca sunteti putini, ca sunteti platiti rau... dar asta nu trebuie sa schimbe calitatea prestatiei voastre. Cred ca asta e normalitatea. Eu doar tin lesa unui câine, nu am scolile voastre.... dar tind sa cred ca respectul fata de cei de lânga tine nu acolo la scoala aia se invata... si vreau sa cred ca nici nu se pierde acolo, pentru ca am cunoscut si medici modesti si cu bun simt", a scris tatal micutului.

Cei de la monitoruldej.ro, jurnalistii care au relatat initial stirea, au marturisit ca nu au reusit sa obtina un punct de vedere din partea reprezentantilor Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si