Close sidebar
Close sidebar

Imagini revoltatoare din curtea spitalului din Turnu Magurele! Trei tineri distrug un scaun cu rotile fara ca niciun cadru medical sa ii vada

Chinul oamenilor cu dizabilitati a ajuns tinta distractiei, daca putem sa-i spune asa, unui grup de tineri. Sunt gata sa distruga un scaun cu rotile din curtea unui spital, fara nicio remuscare si fara ca vreun angajat sa ii vadã. Ba mai mult, se lauda apoi cu isprava lor pe un site de socializare.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Unul filmeaza, altul se aseaza in scaunul cu rotile si cel de-al treilea il impinge. Totul se intampla in curtea spitalului din orasul Turnu Magurele, conform informatiilor pe care chiar protagonistii le-au postat pe un site de socializare.

"Da-i ma, mai tare! Usor ca-i praf!"

Toti 3 se amuza copios. Scaunul destinat persoanelor cu dezabilitati locomotorii pare a fi mancat de timp si nu este de mirare. Stocul aparaturii spitalicesti rar este suplimentat. Nici aceste aspect nu conteaza pentru tinerii care rad cu gura pana urechi.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Tanarul din carucior isi leaga centura de siguranta, in timp ce prietenul sau il impinge de la spate. Scaunul se izbeste de un perete.

O distractie care ii va costa scump pe cei care au cu adevarat nevoie de acel carucior cu rotile.
Grav nu este doar faptul ca tinerii nu constientizeaza urmarile, ci si faptul ca nimeni nu ii vede. Nici un cadru medical sau vreun paznic pare ca nu este in zona.

La fel de usor, in locul acestor tineri puteau si niste hoti. Urmarile? Un carucior cu rotile in minus, o persoana cu dizabilitati in plus pe lista celor suferinzi… Cine este raspunzator?

Din nefericire nu este un caz izolat. Intr-un spital din Lugoj, in urma cu o saptamana, alti tineri foloseau drept amuzament scaunele cu rotile…

Conducerea spitalului municipal din orasul Turnu Magurele sustine ca incidentul s-a intamplat in fata camerei de garda.

Tinerii ar fi insotit un minor care in acel moment era consultat de cadrele medicale.
I-au identificat pe cei din imagini si au sesizat Politia. In ceea ce priveste paza, reprezentantii spitalului sustin ca angajatii care asigura securitatea sunt pozitionati in puncte fixe si nu pot monotoriza toata curtea spitalului.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI