La indemnul mamei, dupa cum arata camera de supraveghere. Cea mica se duce glont in fata raftului cu dulciuri, moment in care femeia observa portofelul uitat pe tejghea.  Adulta profita de neatentia vanzatoarei si ii face semn fetei sa-l ia.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Femeia incepe apoi sa vorbeasca la telefon, fiind, cel mai probabil, o diversiune. Amandoua ies din magazin mai bogate cu 1400 de euro si 800 de lei.  Banii erau ai unui tanar intors in tara, de sarbatori. 

Politistii au dat de cea care si-a pus fiica de 10 ani sa fure si au reusit sa recupereze doar 800 de euro.  Actele, sustine ea, le-ar fi aruncat intr-un tomberon.
Tanarul ar fi trebuit sa se intoarca la munca imediat dupa sarbatori, dar este imposibil sa isi refaca actele in timp util.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si