UPDATE, ora 13.00. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Harghita a declanşat o anchetă după ce în spaţiul public au apărut imagini cu unii bărbaţi care par a fi muncitori forestieri şi care au scos din bârlog patru pui de urs pentru a se distra pe seama lor, transmite Agerpres.

Mai mulți bărbați se filmează în timp ce scot patru pui de urs din bârlog și îi abandonează în zăpadă.

Oamenii râd zgomotos, în timp ce îi manevrează brutal pe ursuleți pentru a le identifica sexul.

Citeste si: VIDEO -Motanul Felix a fost furat de vizitatorii Rezervației de Zimbri

"Ei fac din asta o distracție". Nu se știe ce s-a intâmplat cu puii de urs 

Imaginile au fost făcute publice de asociația pentru protecția animalelor Casa lui Patrocle- Animal Rescue, care a postat filmarea pe Facebook, susținând că a fost făcută în județul Neamț.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

" Revoltator. Patru indivizi aflați pesemne într-o exploatare forestieră scot puii și-i manipulează brutal pentru a le identifica sexul! În loc să sune la 112 sau să anunțe Ocolul Silvic, sau măcar să aibă reacții de oameni normali- ei fac din asta o distracție pe măsura minților și sufletelor limitate pe care le au! Nu se știe ce s-a intâmplat cu puii de urs. Cel care a filmat lucrează pe taf undeva in județul Neamț și-i cunoaștem identitatea.

Iar filmarea este facută cu siguranță in Neamț. Bănuim că azi", scriu cei de la Casa lui Patrocle- Animal Rescue care menționează că vor pune înregistrarea cu numele autorului la poliție.

Citeste si: VIDEO-Întrebări după moartea șocantă a unei femei. Cine sunt vinovații

Imagini revoltătoare cu cei patru ursuleți

În imagini se observă cum indivizii aruncă puii în zăpadă, apoi îi ridică brutal pentru a afla dacă sunt femele sau masculi. Porivit sursei citate, nu se știe ce s-a întâmplat cu animalele.

Publicaţia Ziar de Piatra Neamt menţionează că filmarea, care nu este datată, a fost trimisă de un bărbat din zona Bicazu Ardelean- Neamţ unei alte persoane într-un mesaj privat.

Publicaţia semnalează că, dincolo de cruzimea de a lua şi abandona în zăpadă micuţele animale, bărbaţii din viceoclip dau dovadă de o rară inconştienţă şi se expun pericolului de a fi atacaţi de ursoaică.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si