Meciul se da intre suporteri, inainte ca echipele de fotbal sa intre in teren. Treizeci de indivizi tabara pe unul singur. Apoi, sub ploaia de lovituri date parte-n parte cu jandarmii, sau chiar la intamplare, un tanar ajunge la un pas de moarte.



Singurul moment in care ultrasii inceteaza razboiul este acela in care-si numara ranitii. Intins pe asflat, plin de sange, baiatul care ar fi fost lovit in cap de fortele de ordine, zace minute bune pana cand medicii ajung la el, ca sa-l salveze.


Lupta de strada, data ca-n razboaiele civille, e marturia clara a faptului ca acesti asa zisi suporteri nu se intalnesc ca sa-si sustina echipele favorite ci sa se bata ca orbii. Ei cu altii, ei intre ei, ei cu mascatii.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro



Apoi, cand mascatii intervin, fac pe nevinovatii.

Intalnirea suporterilor UTA Batrana Doamna si Poli Timisoara s-a incheiat cu un bilant sangeros: trei tineri au ajuns la spital, iar unul dintre ei, cel cu fractura craniana, inca este in stare grava.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si