Cei care ajung in Maldive trebuie neaparat sa ia masa  la restaurantul subacvatic. Aici au parte de un decor  cu totul iesit din comun.In timp ce savureaza delicioasele preparate  ei  pot  admira rechinii, pestii, corali si  chiar caracatitele care se plimba in voie prin apa.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Mancarea servita pe platoruile deosebite se potriveste cu peisajul. Carnea de peste si fructele de mare sunt cele mai cerute.  Toate felurile de mancare sunt trimise de la suprafata prin intermediul unui lift mic langã bucãtãrie si sunt asociate cu o selectie de vinuri de top, selectate de un sommelier iscusit.

Restaurantul subacvatic  se afla  la aproape 6 metri adancime si  are doar 10 mese. Acestea  sunt  pozitionate strategic astfel incat privelistea  cu vietatile marine sa fie admirata de toti clientii. Cei care vor sa viziteze acest restaurant trebuie sa tina cont  insa de o conditie… sa mearga fara copii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si