Colegii jandarmeriţei au fost la locul tragediei, acolo unde femeia a murit. Cu ei a fost si mama Irinei, bătrâna străgându-si disperarea. Colegii şi familia Irinei s-au rugat şi pentru însănătoşirea fetiţei, micuţa se afla în căcuciorul împins de mama sa. A fost şi ea grav rănită, iar acum se află în spital.

Mama jandarmeriţei Irina, distrusă, la trecerea de pietoni unde a murit fiica ei

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

La locul tragediei a venit şi mama Irinei, femeia şi-a jelit încontinuu fata pe care nu o va mai vedea niciodată. Prăbuşită pe asfalt, femeia abia a fost ridicată de apropiaţi. De cealaltă parte, soţul Irinei a stat tot timpul în genunchi, mângâind o poză a tinerei.

Accidentul a avut loc miercuri în centrul oraşului Suceava. O maşină care circula cu viteza a lovit-o în plin pe jandarmeriţă şi pe fetiţa ei de numai un an şi jumătate, chiar pe trecerea de pietoni. În urma impactului, Irina a murit, iar fetiţa aflată în căruţ a fost transportată la spital în comă.

Şoferul a recunoscut în faţa poliţiştilor că se grăbea, iar după audieri a fost reţinut.

Între timp, a primit şi un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Accidentul a fost surprins şi de camerele de supraveghere stradale, iar imaginile, distribuite în spaţiul public, au şocat multă lume.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si