Close sidebar
Close sidebar

Imagini sfâşietoare cu mama jandarmeriţei din Suceava, spulberată pe trecerea de pietoni, alături de copilul ei! Bătrâna îşi strigă disperarea

Mama Irinei, jandarmeriţa de 40 de ani, spulberată de o maşină, în timp ce se afla pe trecerea de pietoni, împreună cu fetiţa ei, a fost la locul tragediei.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Colegii jandarmeriţei au fost la locul tragediei, acolo unde femeia a murit. Cu ei a fost si mama Irinei, bătrâna străgându-si disperarea. Colegii şi familia Irinei s-au rugat şi pentru însănătoşirea fetiţei, micuţa se afla în căcuciorul împins de mama sa. A fost şi ea grav rănită, iar acum se află în spital.

Mama jandarmeriţei Irina, distrusă, la trecerea de pietoni unde a murit fiica ei

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

La locul tragediei a venit şi mama Irinei, femeia şi-a jelit încontinuu fata pe care nu o va mai vedea niciodată.

Prăbuşită pe asfalt, femeia abia a fost ridicată de apropiaţi. De cealaltă parte, soţul Irinei a stat tot timpul în genunchi, mângâind o poză a tinerei.

Accidentul a avut loc miercuri în centrul oraşului Suceava. O maşină care circula cu viteza a lovit-o în plin pe jandarmeriţă şi pe fetiţa ei de numai un an şi jumătate, chiar pe trecerea de pietoni.

În urma impactului, Irina a murit, iar fetiţa aflată în căruţ a fost transportată la spital în comă.

Şoferul a recunoscut în faţa poliţiştilor că se grăbea, iar după audieri a fost reţinut. Între timp, a primit şi un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Accidentul a fost surprins şi de camerele de supraveghere stradale, iar imaginile, distribuite în spaţiul public, au şocat multă lume.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI