Intr-o atmosfera care iti rupe sufletul de durere si revolta, Stefan, copilul de nici doi ani a carui viata s-a stins mult prea devreme, si-a luat ramas bun de la aceasta lume.

Imaginea sicriului alb, mic, vegheat de jucariile de plus atat de iubite de baietel, a sfasiat inimile tuturor.

Au ramas atatea intrebari si inca niciun raspuns.

Cine e vinovat de moartea pruncul ar trebui sa stabileasca a ancheta a procurorilor. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Opt ore dupa operatie, Stefan a pierdut sange din pricina unei hemoragii interne, dupa cum au concluzionat legistii, si nimeni nu si-a dat seama ce are, cu toate ca parintii ar fi atentionat personalul clinicii Sanador ca baietelul se simtea tot mai rau.

Straniu e ca niciun doctor sau asistent nu a fost audiat inca, desi au trecut aproape patru zile de la tragedie. Nici la parchet, nici la Colegiul Medicilor.

11.500 de lei au platit parintii pentru operatie de hernie inghinala, iar bunica baietelului sustine ca interventia ar fi fost facuta la doua saptamani de la un consult de rutina si la insistentele doctorului chirurg Laura Balanescu.

Contactat de reporterii stirilor Kanal D, medicul nu a fost de gasit. Nici reprezentantii clinicii Sanador nu au venit cu un punct de vedere dupa aflarea rezultatelor autopsiei.

Ultimul comunicat de presa e de luni, atunci cand le cereau jurnalistilor sa se abtina in a mai difuza informatii defaimatoare direct sau indirect. Pe de alta parte, Ministrul Sanatatii spune ca are mainile legate. Fiind un spital privat, nu a putut sa trimita corpul de control. Doar inspectorii sanitar veterinari, care au constatat ca... era curatenie si aparatura era sterila.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si