Trupul neînsuflețit al cântăreței Rona Hartner a fost adus în România. Îndrăgita artistă a încetat din viață la vârsta de 50 de ani în regiunea Toulon, Franța, acolo unde se afla pentru efectuarea unor tratamente.

Momente dureroase pentru cei care își iau rămas bun de la Rona Hartner

Așadar, pe data de 27 noiembrie trupul Ronei a fost transportat din orașul portuar, iar miercuri, 29 noiembrie a ajuns în România, aici unde familia o aștepta.

Toți cei care au admirat-o și au iubit-o îi pot aduce Ronei Hartner un ultim omagiu la Capela Cimitirului Bellu Catolic din Capitală, până vineri la ora 12:00, atunci când artista va fi condusă pe ultimul drum. Ea va fi înmormântată alături de tatăl său, dar și de alte rude.

cosciug rona hartner

Trupul Ronei Hater a fost depus la capelă

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

marmant parinti rona hatner

Mormântul părinților Ronei Hartner

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

„Sunt atât de recunoscătoare tuturor celor care au participat și au organizat acest priveghi noaptea trecută. Biserica era plină de prieteni și muzicieni. Mulțumim tuturor pentru cuvintele și mărturiile frumos scrise, mulțumim pentru muzică pe care a iubit-o atât de mult, mulțumim ca ne-ați ajutat să trecem prin aceste momente onorând viața Ronei, a scris Rinda Hartner, pe Facebook.

Rona Hartner priveghi

Apropiații Ronei Hartner își pot lua bun rămas de la artistă până vineri, 1 decembrie.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

Citește și: Dinu Maxer, cu sufletul îndurerat, după moartea Ronei Hartner. Artista ar fi fost prima care a crezut în talentul lui de pianist: ”A fost "nașa" mea muzicală””

Rinda și fiica de 15 ani a Ronei au fost neîncetat lângă artistă 

Rona a îndurat de-a lungul vieții sale suferințe greu de descris în cuvinte, însă de fiecare dată aceasta și-a găsit puterea de a mai spera că într-un final toate se vor așeza după placul ei.

În anul 2019, Rona Hartner a primit o veste șocantă din partea medicilor, care aveau să-i dea un diagnostic dur, și anume acela de cancer la colon și ficat. În tot acest timp nu s-a abătut de la sfaturile din partea cadrelor medicale și a urmat cu strictețe tratamentul. Deși anunțase că s-a vindecat miraculos cu ajutorul unui medicament ”foarte periculos, ca orice chimioterapie, cu 13 pagini de efecte secundare”, boala a recidivat.

Astfel, artista a primit un nou diagnostic, și anume cancer la plămâni și la creier, despre care Rona spunea că a apărut cel mai probabil pe fond de stres. În tot acest timp, fiica Ronei, dar și sora ei i-au fost alături și au susținut-o cum au știut mai bine. Pe data de 22 noiembrie, Rinda anunțase însă pe pagina de Facebook că actrița își trăiește ultimele clipe din viață. Astfel că ziua imediat următoare a apărut și vestea dură a morții Ronei. 

Rona Hartner priveghi

Trupul Ronei Hartner a fost adus miercuri în România, din regiunea Toulon, Franța.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Monica Tatoiu, despre greutățile prin care a trecut în adolescență! În ce condiții a stat femeia de afaceri: „Aveam leucoplast pe ușă, iar ploșnițele treceau prin leucoplast.”- kfetele.ro

Citeste si: Gestul cutremurător făcut de soțul Ancăi Molnar la trei săptămâni de la moartea ei: ”Totul pare un vis urât care nu se mai termină”- radioimpuls.ro

Citește și: Detalii emoționante despre ultimul lucru făcut de Rona Hartner pentru fiica sa. A știut că nu mai are mult timp și a luat decizia fără să stea pe gânduri

Fanii săi au trăit un șoc în momentul când au aflat vestea cutremurătoare. La fel și apropiații artistei, care majoritatea au spus despre ea că avea un suflet bun și era o adevărată sursă de inspirație.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si