Mesaje și felicitări de la mulți ani în imagini de Sfântul Nicolae. Urari virtuale deosebite: An de an, creștinii îl prăznuiesc pe Sfântul Nicolae. Sfântul Nicolae din Mira, cunoscut și sub numele de Nicolae de Bari, a fost un episcop creștin timpuriu al orașului maritim antic grecesc Mira din Asia Mică în timpul Imperiului Roman.

imagini și felicitări de moș niculae
Mesaje de Sfântul Nicolae.[Sursa foto: google]

Mesaje și felicitări de la mulți ani pentru cei care poartă numele Sfântului

„Cu ocazia Sântului Nicolae va doresc sa aveți parte de un Moș Nicolae generos si momente pline de bucurie cu cei dragi!”

imagini și felicitări de moș niculae
Mesaje de Moș Nicolae.[Sursa foto: google]

„Bucuria lumii toată, zi de zi-n ușa să-ti bată, bunul Moș Nicolae să-ți dea, tot ce iți dorești și ai vrea!”

„Îți doresc ca de Sfântul Nicolae să ți se împlinească o parte din vise, celelalte să ți le împlinească Moș Crăciun!”

„Crede în ceea ce te poate face fericit! E doar o tradiție care a trezit sentimente de bucurie în sufletul tău încă de la primul Moș Nicolae. Gândește-te ca este același care are grijă să vină la tine de fiecare dată. La mulți ani!”

„Cizmulițe lustruite li așteaptă la fereastră! Haide, fugi și îi deschide, vine bucuria noastră!”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Destinul tragic de care au avut parte trei membri ai aceleiași familii din Bistrița. Au fost găsiți morți în casa lor- wowbiz.ro

imagini și felicitări de moș niculae
Felicitări de Sfântul Nicolae.[Sursa foto: google]

„Sper ca sărbătoarea Sfântului Nicolae să fie semnalul unui nou început, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire si mai ales… multă dragoste!”

Citeste si: 5 idei de cadouri de Moș Nicolae pentru familie și prieteni

Citeste si: Sfântul Nicolae. Ce să nu faci în această zi de sărbătoare! Aduce ghinion tot anul

„Ziua de 6 Decembrie să aducă tuturor românilor multă sănătate și fericire și ca spiritul acestei zile sfinte să nu fie uitat.”

imagini și felicitări de moș niculae
Mesaje cu ocazia zilei de Sfântul Nicolae.[Sursa foto: google]

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Povestea dureroasă a regretatului actor Sebastian Papaiani! A fost martor la moartea fraților săi și trădat de propriul fiu- radioimpuls.ro

Citeste si: Uleiul care te ajută să ai un somn profund şi odihnitor. Lidia Fecioru: "Ne ajută să ne calmăm frica de a nu fi auziți și văzuți"- antena3.ro

„Începând cu 6 decembrie, în perioada sărbătorilor de iarnă oamenii sunt mai buni, mai frumoși, mai înțelepți și fac gesturi minunate față de toți cei dragi. Fie ca această perioadă să îți aducă și ție multe zâmbete frumoase de la oamenii din jurul tău și să poți împărtăși tot ce ai tu mai bun cu ei.”

„Înnoiește-ti sufletul tău bun, așa cum îl știu eu si trăiește câteva momente de fericire si mulțumire, si uită-te în ghetuțe! Ai să găsești un gând bun de la mine. Te sărut!”

„În această sfântă zi, îți doresc numai bine, multă fericire, îndeplinirea tuturor dorințelor și fie ca Sf.

Nicolae să te călăuzească mereu în viată. LA MULȚI ANI !”.

„Azi, de Moș Nicolae îmi doresc tot ce e mai bun pentru tine. Îți doresc ca această perioadă să îți aducă multe zâmbete frumoase de la oamenii din jurul tău și să poți împărtăși tot ce ai tu mai bun cu ei. Lumină în suflet și multă fericire!”.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si