Sorina Borodi a fost văzută de mai mulți localnici în gara din Cluj, atunci când a luat trenul spre Oradea, dar şi în halta din Gârbău, acolo unde a coborât.

Citește și: Cine este Sorina, tânăra din Cluj, găsită fără viață în pădure! Familia a dat-o dispărută cu o zi în urmă, iar vecinii au declarat unde au văzut-o ultima dată

Martorii au povestit că au văzut-o pe Sorina și când a intrat în pădure. Ea a fost găsită, din nefericire, joi fără viață.

Anchetatorii au fost șocați când au descoperit lângă trupul neînsuflețit al tinerei mai multe medicamente.

Ultimele imagini cu Sorina Borodi în viață

Un prieten al tinerei de 26 de ani a transmis miercuri seară un apel urgent pe Facebook pentru căutarea Sorinei, care era dispărută la acel moment.

"Scuze pentru acest off-topic, dar scriu aici pentru că știu că este o comunitate mare. Prietena noastră Borodi Sorina, este dispărută de ieri de acasă. O căutăm de atunci în continuare. Multe echipaje de poliție și alte autorități o caută acum. Telefonul ei emite semnal din zona satului Gârbău, Cluj, conform cu informațiile poliției. Daca a văzut-o cineva ieri sau azi sau daca o să o vedeți vă rog să îmi scrieți sau să sunați.

Vă rog să luați în serios această postare, este o urgență", a scrie Robert pe un grup de Facebook din Cluj-Napoca.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Prietenul a postat și o imagine cu Sorina înainte de dispariție, precizând totodată că toate camerele cu termo-viziune nu au depistat nimic noaptea trecută.

Detalii aici.

Ultimele imagini cu Sorina Borodi în viață

Ultimele imagini cu Sorina Borodi în viață

[Sursa foto: Facebook]

De ce s-ar fi sinucis Sorina Borodi

Se pare că Sorina s-ar fi aflat într-o depresie, după ce părinţii ei au divorţat în urmă cu un an. Acest lucru a afectat-o foarte mult, motiv pentru care și în trecut ar mai fi încercat să-și ia viața.

Sorina lucra pentru o companie germană în domeniul energiei și studiase la Facultatea de Litere UBB Cluj-Napoca.

Acum, familia și apropiații ei sunt distruși de durere în urma veștii, deoarece mai aveau o speranță că fata se va reîntoarce teafără acasă.

Acum, polițiștii au început o anchetă în acest caz.

Imagini șoc cu Sorina, surprinse cu puțin timp înainte de a-și pune capăt zilelor!

Imagini șoc cu Sorina, surprinse cu puțin timp înainte de a-și pune capăt zilelor!

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si