Close sidebar
Close sidebar

Imagini socante au fost surprinse in Gorj! Un cal este pus sa tracteze o autoutilitara pe un drum national, iar animalul abia poate sa inainteze.

Aceste imagini au fost surprinse pe un drum national din judetul Gorj. Proprietarul masinii sustine ca ar fi ramas in pana si ca un trecator care avea un cal s-ar fi oferit sa-l ajute. ##VIDEO46122##

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

"Acum trei saptamani sau cat a fost, am fost cu masina mea propietate personalam  mi s-a oprit in drum. Oprindu-se in drum a trecut unul cu o caruta si a dat sa ma traga in curte sa nu o las pe marginea drumului".

Cei care  s-au aflat in zona in acel moment au filmat scena si au pus imaginile pe internet iar conducerea Directiei Sanitar Veterinare a pornit o ancheta.

Nicolae Calescu, director DSV Gorj: Am identificat cetateanul care detinea masina ce reiese din film ca a fost tractate de o cabalina. In situatiile in care caii sunt animalele sunt maltrate, batute si supuse unor munci mai grele decat capcaitatea lor de efort acesti cetateni sunt sanctionati.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Pe internet  au mai aparut asemenea imagini in care unii isi pun caii la diferite probe pentru a demonstra cat de puternici sunt,  fara sa tina cont de consecinte.

Costin Barbat, medic veterinar:
Aceste practice sunt de maltrarare a animalului pentru ca sunt supuse la o astfel sarcini, pot fi traumatisme care pot lasa de-al lungul vietii si pe intreaga viata animalul afectat

In prezent, se incearca identificarea   celor care isi supun caii la astfel de practici pentru a fi sanctionati. Ei risca dosar penal sau amenda de 1200 de lei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI