Yamato Zaharia a fost protagonistul unui incident neplăcut la repetițiile pentru show-ul ”Bravo, ai stil”. Într-un moment de neatenție, fostului faimos i-a căzut sabia de samurai și, într-o fracțiune de secundă, și-a tăiat mână dreaptă.

Toți cei aflați la față locului s-au speriat, nu însă și luptătorul de kempo, care, imediat, a luat un bandaj și a oprit sângerarea, apoi, în mod surprinzător, și-a continuat filmările.

Yamato și-a tăiat mână cu sabia! Ce s-a întâmplat la spital!

La scurt timp după terminarea înregistrarilor, vedeta Exatlon a plecat spre Spitalul de Urgență.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

" Yamato și-a tăiat mână cu sabia, trebuia să trateze imediat rana, mai ales că este sportiv", au spus persoane apropiate, care l-au însoțit la clinică. Acolo, faimosul a fost luat în primire de medicul de gardă. Acesta i-a curățat zona afectată și apoi i-a cusut-o. "Sunt bine acum. Nu mai am probleme", a spus Yamato la ieșirea din cabinetul de intervenții chirurgicale, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si