@wclipsto Lady lays her baby on the floor in the food court #fypシ #xyzbca #crazy #baby ♬ original sound- Jaygunna

Clipul video a ajuns în mediul online și în el se observă cum cei doi părinți iau masa relaxați, în timp ce micuțul se tăvălește pe jos.

Persoana care a surprins întreaga scenă spune că a rămas de-a dreptul șocată de ceea ce a văzut, în special de atitudinea părinților, care se comportau ca și când bebelușul nu s-ar fi aflat lângă ei.

Internauții au redistribuit clipul video și au lăsat comentarii revoltătoare.

Citeste si: VIDEO| După arestarea părinților săi în Danemarca, Mathias a ajuns în România cu bunicii materni

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Deci, nu sunt expert în parenting. Știu că nici eu nu sunt un părinte perfect, dar îmi permit să vă rog să nu faceți asta cu bebelușii voștri. Nu îi așezați pe podea, în niciun caz nu într-un loc public. Nu-mi pasă cât de des se curăță podelele și cât de igienizate sunt, pur și simplu nu faci asta”, a scris cineva.

Bebeluș, întins pe podeaua unui mall

Un alt utilizator TikTok a afirmat că și el obișnuiește să își așeze bebelușul pe podea, însă doar acasă și întotdeauna pe o pătură: „Eu mi-am pus copiii pe podea doar acasă, dar aveam o pătură pe jos. Niciodată într-un loc public ”.

Citeste si: Bebeluși gemeni blocați într-un autoturism au fost salvați de pompieri

„Nu contează microbii, cineva ar putea cu ușurință să nu vadă pe unde merge și să se împiedice de copil și să-l rănească”, a

mai comentat cineva.

„Sunt de acord că nu a fost deloc OK cum a procedat mama, dar pare destul de tânăra din imagini. Poate că pur și simplu nu are experiență necesară și nu știe cum să aibă grijă de copilul ei. Ar trebui cumva ajutată”, a mai adăugat un utilizator.

Citeste si: Sfaturi practice pentru o alăptare ușoară

Oamenii au observat, de asemenea, că nu exista niciun cărucior sau orice alt echipament pentru copil, ceea ce i-a determinat să se îndoiască de capacitatea cuplului de a avea grijă de copil.

Citeste si: Vlăduța Lupău a ales numele pentru băiețelul ei! Cine a fost singura persoană care a ghicit cum îl va chema pe fiul artistei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si