Sapte minute a durat cursa infioratoare. Un sofer aflat in trafic a fost cel care-a surprins groaza traita de Viorica Gradinaru, pacienta transportata la spital pentru dializa.

Norocul femeii a fost ca macar targa a fost bine prinsa. Altfel, ar fi zburat cu totul prin usile deschise ale ambulantei private.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Revoltator e ca nu semnalele acustice pornite au facut ca soferul salvarii sa nu auda tipetele femeii legate de targa si nici claxoanele soferilor, care incercau sa-l opreasca.

Pacienta sustine ca a mai trecut printr-o astfel de intamplare, doar ca inainte s-a deschis o singura portiera, iar soferul i-a auzit strigatele. Desi mai multi vecini de-ai bolnavei spun ca ambulanta avea mereu usile legate cu o sfoara, adimistratorul companiei sustine ca masina abia ce iesise din service.

Lipsurile din sistemul medical ucid, iar salvarea nu ne mai vine nici de la privat, si nici de la stat.

In  Corabia, doi copii au ramas orfani de tata, pentru ca ambulanta trimisa sa le salveze parintele nu ar fi avut nici medic, si nici aparatura, spun rudele.
manual. ca nu au avut pe salvare doctira si l-au facut manual. Asistenta 02.14

Din nefericire, desi a doua salvare avea medic, acesta nu a mai putut decat sa constate moartea omului. 

Cei de la Serviciul de Ambulanta neaga faptul ca prima masina nu ar fi fost dotata. 

Rudele spun ca vor depune plangere atat la colegiul medicilor, cat si la politie.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si