Parintii copilului au depus o plangere impotriva profesorului si spun ca baiatul a ramas traumatizat dupa bataia incasata.
 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

" In dupa-amiaza zilei de 19.09.2017, in timpul pauzei de la ora 17.50, in timp ce se juca in mod politicos cu colegele lui pe culoarul de la etajul 3 din fata clasei, a fost lovit in mod repetat fara motiv cu capul de coltul hidrantului de catre profesorul Pinta Ion, cadru didactic nou in aceasta scoala. Tot acest incident grav este filmat de camerele amplasate la acest etaj. Dupa ce a fost lovit, fiul meu fiind traumatizat si plangand in hohote de durere, i s-a interzis timp de o ora sa ia legatura cu noi, parintii.

Mergand la scoala sotia mea, acest profesor a recunoscut fapta si i-a raspuns pe un ton arogant ca, daca considera poate merge cu fiul meu la un control neurologic. Directoarea adjuncta a scolii a mentionat ca a mai lovit si alti elevi de la inceputul anului scolar, iar dumneaei nu poate lua ca masura doar o mustrare, ori conform legii este interzis orice act de violenta fizica asupra elevilor", a declarat tatal elevului, conform observator.tv.


"Fiul meu este elev premiant an de an de la inceputul clasei 0. Nu doresc ca si alti elevi sa fie loviti de catre acest cadru didactic. Ne trimitem copiii la scoala sa fie educati, nu maltratati fizic. intre timp am depus o plangere si la politie. Fiul meu a ramas traumatizat dupa acest incident atat psihic, cat si fizic”, a mai spus Constantin Diaconu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si