Foto: nationalisti.ro.

Imaginile șocante au stârnit revoltă în mediul online. Oamenii care ajungeau la una dintre secțiile de chirurgie ale Spitalului Județean de Urgență Craiova erau transportate cu un scaun de la bar. „Ultimele modele includ chiar şi o masă mică de plastic şi umbrelă”, a transmis un craiovean.

Citeste si: Secretul care te ajută să îţi reglezi colesterolul. Sigur nu ştiai asta până acum!

Imagini șocante la un spital din România. Pacienții de la urgență plimbați cu scaunul de la bar

Bărbatul care a postat fotografia în mediul online a menționat că acel căruț cu rotile este la etajul al treilea al spitalului. Reprezentanții unității sanitare susțin că improvizația este folosită pentru a transporta pacienții la duș.

Citeste si: Ce este, de fapt, spirulina? Vei fi uimit

„Acest scaun... se pun pacienții pe el și intri cu el la duș. Pacienții care nu se pot mobiliza, care nu pot să meargă, e mai greu să intri cu ei. Așa îi pui pe acest scaun și îi duci la duș și-i speli. Vom încerca să rezolvăm problema”, a declarat directorul de îngrijiri medicale SJU Craiova, Mădălina Ispas.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Imagini șocante la un spital din România. Pacienții de la urgență plimbați cu scaunul de la bar

Citeste si: VIDEO| Bucătăriile vedetelor. Unde iau masa Catherine Zeta Jones, Rihanna şi John Travolta

Reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Craiova au transmis că secția este în renovare, iar scaunul urmează să fie casat, scrie digifm.ro.

Unii dintre cei care au adăugat comentarii la fotografia cu scaunul de bar cu rotile au făcut haz de necaz, alții s-au plâns de condițiile din spital.

„Nici cei ce sunt la putere acum nu vor face mare lucru...! Acel scaun va rămâne cel puțin încă două guverne schimbate...!”, a scris un internaut.

„Ultimele modele includ chiar și o masă mică de plastic și umbrelă”, s-a amuzat o altă persoană.

Citeste si: Un manelist celebru și-a aurit instrumentele! A cheltuit o sumă uriașă pentru ”fița fițelor”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si