Close sidebar
Close sidebar

Imagini socante! O femeie taraste dupa ea un catelus mort, legat in lesa. Politia o cauta pe individa

Imaginile socante au fost surprinse pe o strada din Resita de catre un sofer. O femeie taraste un catelus care pare sa fie mort, iar replica pe care i-o da trecatorului e inimaginabila.

L. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Scena de groaza a fost filmata langa Muzeul Banatului Montan, in zona Victoria si a ajuns pe internet, revoltand o multime de oameni. Replica pe care o da femeia soferului care ii spune ca animalul pare ca a murit este inimaginabila.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Atentie, imagini cu un puternic impact emotional!

Politia s-a autosesizat, iar purtatorul de cuvant al IPJ Caras-Severin a declarat pentru presa locala ca o vor identifica pe femeia din imagini si ca aceasta risca inchisoarea, daca va fi gasita vinovata pentru rele tratamente aplicate animalelor si cruzime.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI