Scenele, de o violenta uluitoare, surprinse de camerele de supraveghere ale localului, arata cum un tanar este lovit cu bestialitate de 4 barbati.
La inceput.... Aparent, cei 5 socializeaza. Din senin, insa, unul dintre ei il loveste pe baiat. Porneste apoi un adevarat atac.

In doar cateva secunde, victima de 26 de

ani de prabuseste. Nici asta nu ii multumesc pe agresori.

Toti 4 se napustesc asupra lui cu o ploaie de lovituri.  

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș. Preşedintele Consiliului Județean: Focarele fumegânde sunt aproape de lichidare- antena3.ro

Nu este indeajuns, ca barbatul nu mai misca. Ceea ce se intampla dupa un minut in care este lovit incontinuu este de-a dreptul incredibil. Unul dintre agresori ia un scaun si il loveste pe tanarul prausit cu el in cap.

Niciunul dintre martori nu intervine, semn ca atacatorii sunt periculosi. Oamenii fug din calea lor.

Abia dupa cateva minute, apare si primul paznic. Tanarul de 26 de ani abia se mai poate misca.

Cei 4 atacatori au fost identificati si audiati de Politie la scurt timp dupa incident. Au varste cuprinse intre 19 si 25 de ani. Toti ai petrecut 24 de ore in spatele gratiillor fiind cercetati pentru pentru lovire sau alte violente si tulburarea ordinii si linistii publice.


Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Targu Jiu au decis ca doi dintre acestia sa fie cercetati sub control judiciar, iar alti doi in stare de libertate.
 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si