Acest nou clip a fost realizat intr-o scoala din Baia Mare si arata "lupta" dintre doua fete de clasa a VIII-a.

Inca nu se stie exact de la ce a pornit altercatia dintre cele doua, dar asta conteaza mai putin daca ne uitam la duritatea imaginilor si la modul cum una dintre ele isi loveste fara mila colega.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

Cei de la adevarul.ro noteaza ca bataia ar fi avut loc in urma cu o saptamana, intr-o sala de clasa de la Scoala "Victor Babes" din Baia Mare.

Cei de la Inspectoratul Scolar Judetean Maramures s-au autosesizat si ancheta condusa a scos la lumina faptul ca agresoara nu este la prima isprava de acest gen. Conducerea scolii a luat decizia de a-i scadea nota la purtare, asta anul trecut, atunci cand a avut alta iesire de violenta fizica.

Imaginile au fost postate pe net chiar de catre mama fetei batute pentru ca femeia s-a speriat si a vrut ca toata lumea sa afle despre acest tip de comportament din scolile din Romania.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si