Ana Oros a fost depusă pe data de 25 ianuarie, la capela Cimitirului Giulești-Sârbi din București. Trecătorii au surprins o haită de câini ce se plimbă nestingheriți printre morminte.

O haită de câini a apărut la capela unde este depusă Ana Oros

Cinci câini au fost surprinși în cimitir, ca o ironie a sorții, acolo unde a fost depus trupul neînsuflețit al Anei Oros.

Citește și: Protest în centrul municipiului Satu Mare pentru Ana Oros Dărăban, femeia ucisă de câini

Poliția Locală a sesizat ASPA, dar până acum angajații nu au intervenit.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Echipajele noastre sunt în teren. Acționează în zone cu caini. Vor acționa și la cimitir în condiții propice de lucru, condișii ce nu sunt îndeplinite în acest moment”, a declarat Cătălina Trănescu, directorul general adjunct și purtătorul de cuvânt al ASPA, potrivit gândul.ro.

Cei care doresc să își ia rămas-bun de la Ana o pot face și astăzi 

Trupul Anei Oros va fi transportat în această seară la Baia Mare, orașul natal al Anei, acolo unde sâmbătă va avea loc înmormântarea.

Citește și: Soțul Anei Oros, femeia sfâșiată de câini în Capitală, face declarații cutremurătoare: „E ca și cum ai stat cu cineva la masă, să te uiți în ochii lor și a doua zi poate să nu îi mai vezi”

„Ne-am văzut cu Ana vineri, înainte de incident. Nu vreau să pun totul într-o zonă foarte emoțională, dar încercați să vă gândiți la complexitatea acestei tragedii.

E ca și cum ai sta cu cineva la masă, să te uiți în ochii ei și a doua zi să nu-l mai vezi. Vestea a fost teribilă, cutremurătoare, nu mi-a venit să cred. Avea niște planuri, dar nu le va mai duce la final”, a spus Sorin Ioan Daraban, fostul soț al Anei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si