Close sidebar
Close sidebar

Imagini spectaculoase de la Marea Neagra. Portul turistic a inghetat, iar marea fierbe cu abur

Dupa calvarul viscolului de cod rosu din Constanta, prima zi cu soare a scos la iveala un peisaj ca din basme. La minus 12 grade celsius, portul turistic a inghetat, iar marea fierbe cu abur. ##VIDEO41798##

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Sunt imagini spectaculoase surprinse astazi la Constanta. Aburi densi se ridica pana la cer, de parca marea ar da in clocot.

Fenomenul inedit a aparut din cauza diferentei mari de temperatura. In aer, mercurul a scazut pana la minus 12 grade celsius, iar apa marii avea intre minus doua si 2 grade celsius in zona de litoral.



O poleiala de clestar s-a asternut pe faleza, dupa ce gerul naprasnic si-a facut numarul:  stabilopozi imbracati in turturi, balaustrade albe si troiene de zapada care dau culoare cazinoului de pe malul marii.

Cuplul din imagini este fermecat de peisaj. Chiar daca afara sunt -12 grade celsius, selfie-ul.... rezista! Ba chiar iese numai bun de pus in rama.

Patura de nea asternuta pe intreg litoralul l-a inspirat si pe un fotograf din Constanta, care a surprins in imagini frumusetea iernii. Pozele sale, postate in mediul online, au strans mii de like-uri.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro



Cei care s-au plimbat in portul turistic de la Constanta au gasit in nameti sute de sticle cu agheasma.

Aceasta este una dintre miile de sticle cu apa ramase de la boboteaza. toate au inghetat complet din cauza gerului teribil  

- Ati mai luat vreodata apa sfintita inghetata? nu, pentru mine e prima data.
tineti, v-o oferim noi, am luat o din acel mormant.



Tabloul de poveste de la malul marii  ii va fermeca pe trecatori si in perioada urmatoare. Temperaturile vor ramane scazute pana la sfarsitul saptamanii.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI