Slujbe de pomenire au avut loc in mai multe biserici din tara, dar parastasul a fost la Savarsin, acolo unde la ceremonie a participat si Principesa Margareta, fata cea mare a Reginei Maria si Custodele Coroanei.

Imbracata simplu, cu o rochie neagra si cu capul acoperit de un sal mare, alb, Principesa Margareta a asistat tacuta la intreaga slujba, alaturi de sotul ei, Principele Radu. Au fost slujite in biserica, mai multe platouri cu prajituri, zeci de colaci si mai multe sticle cu vin, iar coliva a fost una spectaculoasa, cu stema regala “imprimata” deasupra.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Conform unui comunicat de pe pagina oficiala a Familiei Regale, slujba a fost urmata, “in Sufrageria Mare a Castelului Regal Savarsin de o masa de pomenire, la care au participat oficialitati din judetele Arad si Hunedoara, precum si inaltele fete bisericesti”.

In acelasi timp cu slujba de la Savarsin, la Bucuresti, la Manastirea Plumbuita, Principesa Margareta, cea mai mica fiica a Reginei Ana, a participat la o ceremonie similara.

Regina Ana, sotia Regelui Mihai, a murit pe 1 august 2016, la spitalul din orasul Morges, in Elvetia, tara unde locuia de cativa ani. Regina Ana este inmormantata la Curtea de Arges.

foto: Romania Regala


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si