Close sidebar
Close sidebar

Imagini spectaculoase pe aeroportul din Cluj Napoca. Un avion sosit din Turcia a avut parte de o primire specială. S-a marcat astfel inaugurarea unui nou zbor din Istanbul până în inima Ardealului.

Cu tunuri de apa. Asa i-au facut botezul pompierii din aeronavei care a aterizat in acesta dimineata la Cluj Napoca. ##VIDEO21513##

,


DISTRIBUIE
acest articol

Printre sutele de pasageri s-au aflat reprezentantii companiei aeriene. Tot personalul avionului s-a bucurat de o primire speciala. Doua romance imbracate in port popular i-au servit cu paine si sare.

Oficialii turci si romani au inaugurat un nou zbor in inima Ardealului cu bucate traditionale romanesti. Ca la orice botez, nu a lipsit nici tortul, unul cu adevarat spectaculos. "Este o zi foarte fericită pentru relaţia turco-română, conectăm unul dintre cele mai dinamice orase din lume cu unul dintre cele mai dinamice orase din România." , a declarat Ambasadorul Turciei in Romania, excelenta sa, domnul Osman Koray Ertas.



Evenimentul de astazi a fost organizat pentru a marca un nou zbor de pe aeroportul international din Cluj Napoca.

Dupa Bucuresti si Constanţa, cea mai buna companie aeriana din Europa a lansat cel de-al treilea culoar catre Romania, pe ruta Cluj-Istanbul. De la inceputul acestei luni, ardelenii pot calatori spre unul dintre cele mai mari orase din Turcia, de patru ori pe saptamana.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro



Pentru inceput, preţul unui bilet pe ruta Istanbul-Cluj incepe de la 99 de dolari. Biletul Istanbul- Cluj, de la 99 de euro. Preturile au  toate taxele incluse." Dacă vorbim de Cluj Napoca, segmentul de studenţi este foarte important. Stim că este un oras universitar, sunt mulţi studenţi aici.", a spus si Taskent Ziva- Senior Vice President Turkish Airlines.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI