In loc de ring de dans, clubul din imagini s-a transformat in ring de box! Priviti cum in dreptul barului doi indivizi se napustesc asupra celui de-al treilea

Victima este incoltita si primeste din ambele parti imbranceli si lovituri. In tot acest timp, clientii clubului se panicheaza si se retrag spre iesire.

In toata valtoarea momentului ar fi fost prinsi si patronii clubului, care petreceau la bar, dar si agentii de paza, care au intervenit sa stinga conflictul.
Cei 4 scandalagii au fost retinuti astazi, cu mascatii.

La Parchet a venit si mama unuia dintre suspecti, care si-a aparat cu indarjire fiul.

'A zis "mami, nu am facut absolut nimic. Am plecat de acolo, s-au luat Spp-istii de noi. Si s-au luat si s-au agitat toti si asta a fost'".

Ba mai mult, femeia sustine ca fiul este de fapt victima.

Nu a batut pe niciun patron. Nu a batut pe nimeni, din nefericire ei au fost batuti, au avut o sticla data in cap.

Avocata a trei dintre suspecti spune ca niciunul nu are antecedente penale si spera ca acest detaliu sa aiba greutate in ancheta.

Veronica Cherbel, avocat: Vom negocia pe parcurs cu partile vatamate, e o problema care se va rezolva amiabil dupa parerea mea, poate chiar cu acorduri de recunoastere a vinovatiei

Patronii clubului insa, n-ar vrea sa cada la nicio intelegere.
Pe langa scena violenta, pagube insemnate  ar fi si la incasari. Clientii care s-au speriat, ar fi plecat fara sa achite consumatia.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si