Imaginile terifiante au fost surprinse de cativa tineri aflati in drumetie in padurea Barnova din judetul Iasi.

In timp ce se plimbau pe un traseu cunoscut, le-a fost dat sa auda zgomote ciudate la cateva sute de metri in padure. Doi pui de caprioara erau prinsi in laturi de sarma.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: O filmare din Coreea de Nord arată ce pățesc niște fete care au fost prinse uitându-se la filme sud-coreene. Imaginile au provocat șoc- antena3.ro

Acesta este o metoda extrem de barbara. Laturile sunt confectionate din sarma otelita si, cu fiecare smucitura, carnea animalului este taiata adanc. Astfel de cazuri cutremuratoare am prezentat si noi in repetate randuri la rubrica Salvam Suflete.

Desi pe zapada se vedeau urme de sange, tinerii au reusit sa elibereze ambele caprioare, inainte ca ranile sa le fie fatale.

Dupa cum sustin cei doi tineri, locul unde au fost gasite caprioarele era intesat cu astfel de capcane mortale. Asa ca le-au eliminat. Mai ramane de aflat cine se ocupa cu asemenea infractiuni prin care sunt chinuite animalele. 
Facem un apel catre autoritari si asteptam si un raspuns in acest sens.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si