Bărbatul nu se lasă deloc intimidat de camerele de supraveghere. Pe imagini se observă cum cei doi poartă un dialog. La un moment dat, femeia vrea să plece pe lângă bărbatul care o blochează și apoi începe să o lovească în față cu pumnul.

Agresorul are 48 de ani și locuiește în apropierea sălii de jocuri. Este cunoscut drept un împătimit al jocurilor de noroc. Joi seara, când a avut loc incidentul, bărbatul nu avea suficienți bani pentru a juca la păcănele, fapt care l-a făcut să aibă o asemenea reacție violentă.

Citeste si: Povestea cutremurătoare a jurnalistei care a murit cu laptopul în braţe, la fel ca Cristina Ţopescu! Diana Sorescu avea doar 26 de ani!

Tânăra de 27 de ani este lovită în repetate rânduri. Bărbatul o obligă să meargă într-una din camerele sălii de jocuri și să îi dea bani.

Femeia spune că bărbatul a luat suma de 22.000 de lei.

Citeste si: București: accident între două tramvaie. Un vatman a uitat să schimbe macazul

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Tâlharul a fost găsit în scurt timp, în apropierea sălii de joc și a fost reținut și dus la audieri.

Citeste si: SUPER EXCLUSIVITATE! Ana, sora Danielei Crudu, dezvăluiri uluitoare despre motivele pentru care vedeta a fost desfigurată! "Daniela este în continuare în stare de șoc!"

Incidentele au continuat și în momentul în care individul a ieșit de la audieri. Bărbatul era băut, a căzut și s-a lovit la față chiar în fața ambulanței, fiind nevoie inclusiv de intervenția medicilor.

Și casiera sălii de jocuri a avut nevoie de îngrijiri medicale.

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si